Albergue do Bonjardim
6100-460 Nesperal,
Sertã - Portugal
N 39° 48′ 47″, W 08° 09′ 46″
Tel.: (+351) 274809647
Tel.: (+31) 0247506332
E-mail:

Quarto Cor de Rosa (bruidsuite)

Deze romantische kamer bevindt zich op de 1e verdieping van het woonhuis. De kamer bestaat uit een grote slaapkamer , met klein binnen- en buitenbalkon, en badkamer. De badkamer is ingericht met een groot ligbad, toilet, bidet en wastafel. De kamer heeft uitzicht op de tuin en de poort.
Lees verder >>
reserveren

Quarto Verde

Deze kamer bevindt zich op de 1e verdieping van het woonhuis, u heeft uitzicht op de wijnproeverij en de wijngaarden. De kamer bestaat uit een grote slaapkamer, bijkamer met extra bedden (stapelbed voor kinderen tot 12 jaar) en badkamer. De badkamer is ingericht met ligbad, toilet, bidet en wastafel.
Lees verder >>
reserveren

Quarto Amarelo

Deze kamer bevindt zich op de 2e verdieping van het woonhuis. De kamer bestaat uit een grote slaapkamer met extra kinderbed, bijkamer met extra bed en badkamer. De badkamer is ingericht met een klein ligbad, toilet, bidet en wastafel. 
Lees verder >>
reserveren

Quarto do Jardim

Deze kamer bevindt zich in de tuin van de wijnproeverij. Het voormalige kippenhok heeft een slaapkamer, badkamer en op aanvraag een keukentje met vaatwasser. De badkamer is ingericht met een ligbad, toilet, bidet en wastafel. 
Lees verder >>
reserveren

Quarto do Caseiro

Deze kleine, gezellige kamer bevindt zich aan de voorkant van het voorwerkershuis. De badkamer heeft een douche, toilet, wastafel en een bidet.
Lees verder >>
reserveren

Quarto da Varanda

Deze kamer, in het voormalig voorwerkershuis heeft een huiskamer met een houtkachel, extra bed en een varanda met uitzicht over de bergen. De slaapkamer heeft een tweepersoons houten bed met klamboe. De privébadkamer De badkamer is ingericht met ligbad, toilet, bidet en wastafel.
Lees verder >>
reserveren

Casa do Alambique - Casa do Alambique

Dit appartement heeft een destilleerketel en bevindt zich vlakbij de wijnkelder. Het is een gezellig, maar simpel, geschikt voor een groep van 8 personen.
Lees verder >>
reserveren

Links | Disclaimer | Copyright © 2017 Albergue do Bonjardim | Endless webdesign naar boven print